Hét grootste outdoor podium van Gouda.

Gouda Open Air

Hét grootste outdoor podium van Gouda.

Gouda Open Air

Korte beschrijving

Mass Events organiseerde in de zomer van 2022 de eerste editie van Gouda Open Air, hét grootste outdoor podium van Gouda. Gedurende twee weken vonden er van donderdag tot en met zondag verschillende evenementen plaats: van concerten tot foodtruckfestival, van jeugdfeest tot Latin dance party. Ruim 12.500 bezoekers bezochten het Groenhovenpark, dat voor even dé heetste plek van Gouda was.

Het waanzinnige idee ontstond in coronatijd om alle gemiste feestjes in te halen en deze op één plek aan te bieden. Op het voetbalveld van SV Gouda, ook wel bekend als 'De Heuvel', stond twee weken lang een te gekke festivalopstelling. Maar liefst 7 keer een ander concept voor een andere doelgroep; voor ieder wat wils.

De razend populaire groep De Jeugd van Tegenwoordig trapte Gouda Open Air 2022 af, dat werd gevolgd door het 15+ Brandalarm Festival. In iets relaxtere sferen vond het Kaas & Couscousfestival plaats. Muziek, workshops én vooral het eten verbond families van alle kleuren en culturen. De eerste week werd afgesloten met het brede muzikale aanbod van So What!: van psychedelische flowerpowerrock tot happy hardcore en van Nederlandse biets tot broederlijke folkpop.

De tweede week volgden giganten als Racoon, rijzende ster MEAU en Irene Hin. De dag erna bestormde Miss Montreal het podium met RONDÉ. Gouda Open Air werd succesvol afgesloten met het Caribische dansfeest Papi Chulo Outdoor. Reggaeton, afro beats en salsa zorgden ervoor dat de heupen van links naar rechts zwaaiden!

Mass Events lanceert in de zomer van 2023 weer een reeks van nieuwe concepten voor Gouda Open Air 2023.

Mass Events

MASS Events verzorgt het ontwerp en de uitvoering van Gouda Open Air. Van terreinindeling tot decorontwerp, horeca tot personeel en werkvoorbereiding tot uitvoering. Als organisatie heb je zo alle facetten van het organiseren in handen en komen er interessante mogelijkheden naar boven. Sponsordeals die je festival naar een hoger niveau kunnen tillen, thematische keuzes waar je als organisatie achter kan staan en de voldoening dat hard werken tot een prachtig eindproduct leidt.

Things we do!

  • Event ontwerp

  • Event productie

  • Stage design

  • Vergunningtraject

  • Cashmanagement

  • Financiën

  • Sponsor- & Fondsenwerving

  • Personeelscoördinatie

  • F&B management