Stuur je ontwerp in én wie weet komt jouw design op één van de Gouda750 festivalbekers

Maak jij dé Gouda750 Hardcup?

Stuur je ontwerp in én wie weet komt jouw design op één van de Gouda750 festivalbekers

Maak jij dé Gouda750 Hardcup?

Maak jij hét ontwerp voor de Gouda750 festivalbeker?

Maak jij het ontwerp voor de herbruikbare hardplastic festivalbeker voor Gouda750? Iedereen kan vanaf vandaag een eigen design aanleveren en meedoen aan de wedstrijd om het mooiste Gouda750 design te maken. Maak jij het beste design dan, komt jouw ontwerp op één van de Gouda750 hardplastic festivalbekers te staan in 2022!

Het is eindelijk zo ver! Na jaren voorbereiding lanceert MASS Events in 2022 het project 'Less Mess by MASS Events' om alle evenementen in Gouda te verduurzamen. Een onderdeel van dit project is dat alle evenementen in Gouda dezelfde hardplastic beker gebruiken zodat eenmalige evenementen geen eigen hardplastic beker hoeven te laten maken. Wij, MASS Events, creëren samen met de organisatie van Gouda750 meerdere herbruikbare hardplastic bekers voor alle evenementen in 2022. Zoals jullie weten gebruiken wij al jaren hardplastic bekers voor alle evenementen, maar wij willen in het kader van duurzaamheid overstappen naar hardplastic bekers die we bij alle evenementen in Gouda kunnen inzetten. Op deze manier hoeft een Goudse partij die eenmalige een evenement organiseert geen eigen hardplastic beker meer te laten maken. Wel zo duurzaam!

Zoals hierboven aangegeven zijn wij al jaren bezig met het verduurzamen van alle evenementen in Gouda. Dit is geen opdracht vanuit de Gemeente of een andere partij, maar dit is een traject waar wij zelf in geloven. De contest ‘Maak jij het ontwerp voor de Gouda750 Festivalbeker’ is onze manier om heel Gouda bij het project te betrekken. Niet omdat we zelf geen designs hebben, maar omdat we het leuk vinden de Gouwenaar de kans te bieden om te participeren.

Hoe werkt de contest? De wedstrijd is een initiatief van MASS Events en start op 21 december. Ontwerpen kunnen tot en met 3 januari worden ingeleverd. Aansluitend wordt er door de jury een selectie van 4 beste designs gemaakt waarop elke Gouwenaar kan stemmen vanaf 11 januari. Zo kiezen we met elkaar dé festivalbeker voor Gouda750. Op 16 januari wordt de winnaar bekend gemaakt. Lees meer over de beslismomenten in het prijsvraagreglement.

Hoe kan je deelnemen? Of je nu een professioneel designer bent, nog studeert, een aanstormend talent bent of nog nooit een design hebt gemaakt; iedereen mag meedoen aan deze contest. Je mag natuurlijk een volledig design aanleveren, maar een schets is ook oké. Wij zullen na de contest in samenspraak met de winnaar de schets omvormen tot het uiteindelijke ontwerp. Wil je alles weten over auteursrecht en wat wij met de schets willen doen? Bekijk dan ons prijsvraagreglement!

Download hieronder de 'kleurplaat' of het Illustrator-bestand én maak jouw Gouda750 festivalbeker!

Download hier de kleurplaat Download hier het Illustrator-bestand

Stuur jouw design uiterlijk 3 januari naar lessmess@massevents.nl!

Waar moet je op letten? Alle informatie over het aanleveren van je Indesign-bestand staat in de downloadfile. Gebruik je de kleurplaat? Teken dan binnen de lijntjes, scan je kleurplaat in én stuur hem via de mail op! Lukt inscannen niet dan mag je de kleurplaat ook langsbrengen of opsturen naar:

MASS Events Gouda750 Festivalbeker Westhaven 12 2801PH Gouda

Wij werken niet met een aanmeldformulier. Wij zien het indienen van de schets of de tekening als aanmelding. Vermeld hierbij wel uw voornaam, achternaam, woonplaats, mailadres en telefoonnummer.

De jury beoordeelt alleen de ingeleverde kleurplaten en Illustratorbestanden. Andere aangeleverde bestandsvormen of ontwerpen worden niet aan de jury voorgelegd. Lees hier meer over in het prijsvraagregelement.

Wie zit er in de jury? Monique Overes - Lingen (Rabobank Hollandse IJssel, Hoofdsponsor) Michel Klijmij - Van der Laan (Wethouder Duurzaamheid Gemeente Gouda) Voltallige Kindercollege (Brengen 1 stem uit) Rick Pennewaard (Jongeneel Verpakkingen) Gerben Roskam (MASS Events)

Wat kan je winnen? De volledige top 4 wint mooie prijzen én de winnaar ontvangt een bijdrage voor de aangeleverde schets of tekening. Bekijk alle prijzen in ons prijsvraagreglement.

Hoofdprijs De winnaar ontvangt €750-, voor de aangeleverde schets of tekening. De winnaar ontvangt een prachtig Less Mess Festivalpakket voor 2022 met de volgende inhoud: -Fietstas & Shopper van Gerecyclede MASS Events Festivalbanners gemaakt door Tassie van Joop/Thiers2Wielers -Weekendtas van Gerecyclede MASS Events Festivalbanners gemaakt door The Melting Shop -Een waardebon van €100-, om duurzame kleding te shoppen bij Karakter. -25 Festivalmunten (of een festivaltegoed van €75-, als er niet met munten wordt gewerkt) voor een van de festivals van MASS Events naar keuze -10 Gouda750 Festivalbekers in je eigen design

Less Mess by MASS Events wordt mede mogelijk gemaakt door:

Hoofdsponsor

Overige sponsoren

Partners in recycling

  • Ecocup
  • The Melting Shop
  • Thiers2Wielers
  • Cyclus NV
  • Yuverta Gouda
  • MBO Rijnland